Sibiu – Activităţi ale IJP

0
191

La data de 22 octombrie a.c., în jurul orei 19,30, pe DC 47, în afara localității Săcădate, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 46 de ani, domiciliat în orașul Avrig.

Testarea alcoolscopică a celui aflat la volan a rezultat într-o concentrație de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, șoferul fiind însoțit la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

***

În dimineața zilei de 23 octombrie a.c., în jurul orei 07,00, pe DN 14, în orașul Copșa Mică, un medieșean în vârstă de 55 de ani a fost depistat la volanul unui autoturism având o concentrație de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

După recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, în cauză s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

***

La aceeași dată, în jurul orei 18,30, în Agnita, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Avram Iancu de către un localnic în vârstă de 64 de ani.

Cu o concentrație de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului de alcool în sânge.

Ulterior, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

***

Tot în cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 18,30, pe raza localității Axente Sever, un localnic în vârstă de 46 de ani a fost depistat conducând un autoturism deși nu deține dreptul a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Pe numele bărbatului s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

***

La data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 23,50, în municipiul Sibiu, un localnic în vârstă de 36 de ani a condus un autoturism pe strada Mașiniștilor unde a acroșat două autoturisme parcate regulamentar.

Evenimentul s-a soldat cu avarierea celor trei autovehicule.

Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat și principala cauză de producere a tamponării, cu o valoare de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat sibianul fiind condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.