SIBIU – Activităţi ale IJP

0
128

Cercetat penal pentru amenințare, hărțuire și nerespectarea unei hotărâri judecătorești, a fost reținut

La data de 26 iulie a.c., polițiștii Compartimentului Proximitate din cadrul Biroului de Ordine Publică Sibiu au reținut un bărbat în vârstă de 37 de ani, domiciliat în municipiul Mediaș, fără forme legale în municipiul Sibiu, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, hărțuire, respectiv nerespectare a unei hotărâri judecătorești în formă continuată.

În fapt, bărbatul este bănuit că, în perioada 13.03 – 08.07.2021, în mod repetat, ar fi contactat fosta iubită telefonic, ar fi urmărit-o în trafic, ar fi ameniunțat-o cu acte de violență și s-ar fi apropiat la o distanță mai mică de 50 de metri de ea, încălcând astfel prevederile ordinului de protecție emis împotriva sa de Judecătoria Sibiu.

În urma administrării probatoriului în cauză, la data de 26 iulie a.c., polițiștii sibieni au luat față de bărbat măsura reținerii 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat unității de parchet competente cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Condamnat pentru vătămare corporală

La data de 26 iulie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Porumbacu de Jos au identificat și prins un bărbat în vârstă de 36 de ani, din comuna Arpașu de Jos, pe numele căruia Judecătoria Avrig a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse de 1 an și 5 luni cu închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală.

Persoana în cauză a fost încarcerată în Penitenciarul Aiud în vederea executării pedepsei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.