SIBIU – Activităţi ale IJP

0
123

Reținut de polițiști pentru amenințare și încălcarea ordinului de protecție

          Un sibian în vârstă 52 de ani a fost reținut ieri de polițiștii Poliției Municipiului Sibiu – Biroul Ordine Publică pentru încălcarea ordinului de protecție și amenințare.

          Pe numele bărbatului exista emis un ordin de protecție prin care i se îndrăgea dreptul de a se apropia de soția sa, ordin pe care acesta l-a încălcat, adresându-i totodată, amenințări.

          La data de 27.05.2021, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat astăzi instanței cu propunere de arestare preventivă.

          Polițiștii Biroului Ordine Publică continuă cercetările.

***

Fără permis, conducând mopede  neînmatriculate

          La data de 27.05.2021, în jurul orei 14:30, polițiștii Secției nr. 4 Poliție Rurală Porumbacu de Jos, au oprit pentru control în trafic, în localitatea Cârța, un tânăr care conducea un moped.

          În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că tânărul are 18 ani, domiciliază în Cârța și nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul, iar mopedul este neînmatriculat/neînregistrat.

Pe numele celui aflat la volan s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis și conducerea unui autovehicul neînmatriculat/neînregistrat.

O faptă similară au constatat și polițiștii din Cisnădie. La data de 27.05.2021, în jurul orei 12:30, pe str. Lungă din Cisnădie, polițiștii au oprit pentru control în trafic un moped. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că mopedul era condus de un localnic în vârstă de 56 de ani, iar mopedul este neînmatriculat/neînregistrat.

Pe numele bărbatului  s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis și conducerea unui autovehicul neînmatriculat/neînregistrat. De asemenea, întrucât bărbatul nu a putut prezenta documentele mopedului sau proveniența acestuia, polițiștii verifică acum și aceste aspecte.

La volan, fără a deține permis de conducere

La data de 28 mai a.c., în jurul orei 02:45, pe str. Lucian Blaga din municipiul Mediaș, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 22 de ani, domiciliat în Mediaș.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere eliberat pentru nicio categorie de autovehicule. Pe numele celui aflat la volan s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.