Monday, October 18, 2021
HomeLOCALSibiu - Activităţi ale IJP

Sibiu – Activităţi ale IJP

La data de 3 septembrie a.c., în urma activităților de investigație desfășurate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu, s-a reușit identificarea și prinderea a doi sibieni, presupuși autori ai mai multor furturi de bani din automatele de cafea.

În fapt, cei doi tineri în vârstă de 24, respectiv 25 de ani, domiciliați în Marpod, respectiv Cristian, sunt bănuiți că, în perioada 21 august – 2 septembrie, ar fi forțat panourile electronice frontale a 8 tonomate de cafea, băuturi răcoritoare și produse alimentare  amplasate pe raza municipiului Sibiu și ar fi sustras banii din casetele speciale, creând un prejudiciu total de 20.000 de lei.

Față de cele două persoane cercetate penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat (8 acte materiale), la data de 3 septembrie a.c., s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând ca dosarul penal să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și aplicare a măsurii arestării preventive pentru 30 de zile.

De asemenea, în urma cercetărilor efectuate, a rezultat suspiciunea rezonabilă că cei doi ar fi săvârșit alte 5 fapte similare pe raza municipiului Sibiu și a localității Șelimbăr.

Acțiunile de documentare a întregii activități infracționale a persoanelor în cauză continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Dimineață ”alcoolizată” penal pentru un șofer din Cisnădie

La data de 3 septembrie a.c., în jurul orei 09,30, în orașul Cisnădie, polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Cetății de către un localnic în vârstă de 44 de ani.

Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biolgice în vederea stabilirii nivelului de alcool în sânge.

În cauză, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa