Sibiu – Acţiuni ale poliţiştilor sibieni

0
192

Cercetat penal pentru delapidare, un sibian a fost reținut

La data de 4 aprilie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Sibiu au reținut un bărbat în vârstă de 29 de ani, sibian, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de delapidare, în formă continuată (6 acte materiale).

În fapt, bărbatul este bănuit că, în cursul lunii februarie a acestui an, în municipiul Sibiu, și-ar fi însușit încasările societății al cărei angajat era, prejudiciul creat ridicându-se la suma de 12.995 de lei.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate la nivelul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Condamnat la închisoare după ce a condus fără permis

La data de 4 aprilie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Mediaș au depistat un medieșean în vârstă de 45 de ani, pe numele căruia Judecătoria Satu Mare a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse de 8 luni cu închisoare după ce a fost găsit vinovat de săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Medieșeanul a fost transferat în penitenciar în vederea executării pedepsei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.