Sibiu: Acţiuni ale IJP Sibiu

0
47

La volan,  fără permis

La data de 19 octombrie a.c., în jurul orei 15,00, în Alțina, polițiștii Secției de Poliție Rurală Agnita au oprit pentru control un autoturism condus pe DJ 106 de către  tânără în vârstă de 24 de ani, din Bârghiș.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că persoana în cauză nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pe numele acesteia fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

Posibilă conducere sub influența substanțelor psihoactive

La data de 20 octombrie a.c., în jurul orei 00,30, în Șelimbăr, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Mihai Viteazul de către un sibian în vârstă de 22 de ani.

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.