SIBIU – Acţiuni ale IJP Sibiu

0
147

Cercetat penal pentru violență în familie, respectiv încălcarea măsurilor dispuse prin ordin de protecție, un sibian a fost reținut

La data de 14 decembrie a.c., polițiștii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut un bărbat în vârstă de 47 de ani, din municipiul Sibiu, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, respectiv încălcarea măsurilor dispuse prin ordin de protecție.

În fapt, bărbatul este bănuit că, în noaptea de 13/14 decembrie, ar fi revenit în locuința din care fusese evacuat, fiind găsit de către polițiști dormind într-una din camerele imobilului.

Bărbatul ar fi încălcat astfel măsurile dispuse prin ordinul de protecție emis de Judecătoria Sibiu, măsuri printre care amintim și păstrarea unei distanțe de minim 50 de metri față de fosta sa concubina și față de locuința acesteia.

Având în vedere cele constatate, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Ieșean în ilegalitate, pe DN 14

La data de 14 decembrie a.c., în jurul orei 21,45, pe raza localității Agârbiciu, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe DN 14 de către un bărbat în vârstă de 46 de ani, din județul Iași.

Din verificările efectuate de către polițiști a rezultat faptul că dreptul bărbatului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 335 aliniatul 2 din Codul Penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.