SIBIU – Acţiuni ale IJP Sibiu

Dosar penal la 18 ani

La data de 12 decembrie a.c., în jurul orei 18,30, în municipiul Mediaș, polițiștii Biroului Rutier au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Constantin Brâncoveanu și la volanul căruia a fost identificat un localnic în vârstă de 18 ani.

Din verificările efectuate de către polițiști s-a constatat că tânărul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, la nivelul Biroului Rutier Mediaș fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

Cercetat penal pentru infracțiuni la regimul rutier

La data de 13 decembrie a.c., în jurul orei 03,00, pe raza localității Slimnic, polițiștii rutieri au oprit un autoturism care tracta o remorcă, ansamblul fiind condus de către un localnic în vârstă de 42 de ani.

Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat o valoare de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

De asemenea, din verificările efectuate de către polițiști a rezultat faptul că remorca tractată este neînmatriculată.

În cauză, la nivelul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului, respectiv tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Exit mobile version