Sibiu – Acţiuni ale IJP

0
42

Urmărit internațional, depistat de polițiști în Gara Sibiu

La data de 1 octombrie, în jurul orei 2100, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Sibiu au depistat în stația CF Sibiu un bărbat urmărit național.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că pe numele bărbatului, în vârstă de 25 de ani, domiciliat în Dej, Judecătoria Cluj a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la 2 ani și 5 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat.

Acesta a fost preluat de către polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu și escortat la Penitenciarul Aiud.

***

Cercetați penal pentru infracțiuni la regimul rutier

          La data de 1 octombrie, în cadrul activităților specifice, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au observat în trafic, pe str. Măsarilor din municipiul Sibiu, un autovehicul care prezenta avarii. Polițiștii au procedat la oprirea în trafic a mașinii, la volanul căreia a fost identificat un cetățean străin, în vârstă de 45 de ani.

          În urma verificărilor efectuate și a declarației șoferului, se pare că acesta ar fi acroșat un autovehicul. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

          Întrucât a refuzat să se supună recoltării de probe biologice, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei (art. 337 din Cod Penal.

***

La data de 1 octombrie, în jurul orei 2340, polițiștii din Agnita au oprit pentru control în trafic, pe raza localității Ruja, un moped.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că mopedul era neînregistrat în circulație iar tânărul care îl conducea (în vârstă de 23 de ani, din Ruja),  nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul neînmatriculat și fără permis de conducere (art. 334 alin. 1 și art. 335 alin. 1 din Codul penal).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here