Sibiu – Acţiuni ale IJP

0
22

Sub suspiciunea comiterii infracțiunii de șantaj, a fost reținută

În cursul zilei de 23 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu au reușit prinderea în flagrant și reținerea unei sibience în vârstă de 23 de ani, cercetată penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj.

În fapt, tânăra este bănuită că, în perioada august – septembrie 2020, ar fi pretins și primit în mod repetat diverse sume de bani de la un bărbat pe care l-ar fi amenințat că îi va spune soției acestuia despre faptul că cei doi au întreținut raporturi sexuale în urma cărora tânăra ar fi rămas însărcinată.

Tânăra a fost reținută 24 de ore pe bază de ordonanță urmând a fi prezentată unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Serviciului de Investigații Criminale Sibiu.  

Scutul Pădurii

La data de 23 septembrie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Orlat au desfășurat acțiuni specifice în vederea prevenirii și combaterii activităților ilegale din domeniul silvic, pe raza de competență.

În acest context, în jurul orei 19,30, în localitatea Jina, polițiștii au oprit pentru control o autoutilitară condusă de către un localnic în vârstă de 61 de ani.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că bărbatul transporta cantitatea de 2,5 mc material lemnos de esență fag fără a deține documente de proveniență sau aviz de însoțire a mărfii.

Astfel, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanților Ocolului Silvic Jina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here