Sibiu – Acţiuni ale IJP

0
122

Cetățean străin, fără permis de conducere corespunzător

Ieri, 25 mai, în jurul orei  21,30, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Rimski Korsakov de către un cetățean străin, în vârstă de 43 de ani.

În urma verificărilor, a rezultat faptul că acesta deține doar permis de conducere eliberat de autoritațile străine, fără să posede permis de conducere internațional.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România.

La volan, sub influența substanțelor psihoactive

          La data de 26 mai a.c., în jurul orei 02,00, în municipiul Sibiu, polițiștii rutieri au oprit un autoturism condus pe strada Frunzei, de către un sibian, în vârstă de 22 de ani.

Tânărul a fost testat cu aparatul DRUGTEST, rezultatul indicând valori pozitivela amfetamină și cannabis, șoferul fiind însoțit la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe  biologice în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în organism.

În cauză, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au deschis un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.