Sibiu – Acţiuni ale IJP

0
98

Cercetat penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier, un bărbat a fost reținut

La data de 11 mai a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Mediaș au reținut un bărbat în vârstă de 45 de ani, din localitatea Boian, cercetat penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.

În fapt, la data de 29 aprilie a.c., în jurul orei 21,30, bărbatul a fost depistat conducând un moped pe raza localității Boian, fără a deține permis de conducere și având o concentrație de 0,92 mg/l  alcool pur în aerul expirat. De asemenea, cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că mopedul este neînregistrat.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 11 mai a.c., polițiștii medieșeni au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate la nivelul  Secției de Poliție Rurală Mediaș, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînregistrat sau neînmatriculat, respectiv conducere sub influența alcoolului.

Cetățean străin, la volanul unui autoturism neînmatriculat

La data de 11 mai a.c., în jurul orei 11,35, în orașul Agnita, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Agnita au oprit un autoturism condus pe strada Mihai Viteazu, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 20 de ani, cetățean străin.

Autoturismul figura cu autorizație de circulație provizorie valabilă 90 de zile expirată de la data de 4 mai.

În cauză, la nivelul Poliției Orașului Agnita, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînregistrat sau neînmatriculat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.