Sibiu – Acţiuni ale IJP

0
104

Reținut și cercetat penal pentru furtul a 73.000 de lei

La data de 9 mai a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut un bărbat în vârstă de 35 de ani, din județul Hunedoara, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

În fapt, bărbatul este bănuit că, la data de 9 mai a.c., în jurul orei 09,00, în timp ce se afla într-un magazin de pe raza municipiului Sibiu, profitând de neatenția vânzătorului, ar fi sustras dintr-o geantă suma de 73.000 de lei, bani aparținând societății comerciale. Angajatul unității l-a observat pe hunedorean ieșind din magazin cu suma de bani și l-a imobilizat până la sosirea polițiștilor la fața locului.

În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu au luat măsura reținerii persoanei în cauză pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Sibian condamnat la închisoare

La data de 9 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Sibiu au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Sibiu pe numele unui tânăr în vârstă de 23 de ani, din municipiul Sibiu.

Sibianul, depistat pe raza localității Sebeșu de Jos, a fost condamnat la executarea unei pedepse de 4 ani și 2 luni cu închisoare după ce a fost găsit vinovat de săvârșirea a trei infracțiuni de furt calificat și două infracțiuni de operațiuni financiare fără drept. 

Persoana în cauză a fost încarcerată în penitenciar, în vederea executării pedepsei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.