Sibiu – Acţiuni ale IJP

0
81

Cercetat penal pentru proxenetism, a fost reținut

În continuarea cercetărilor efectuate într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de proxenetism, la data de 24 aprilie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Sibiu au reținut un bărbat în vârstă de 41 de ani, din județul Prahova, domiciliat fără forme legale în municipiul Sibiu.

În fapt, bărbatul este bănuit că, în perioada noiembrie 2022 – aprilie 2023, ar fi determinat și înlesnit practicarea prostituției de către o femei din județul Dâmbovița, solicitându-i acesteia sumele de bani obținute în urma întreținerii de raporturi sexuale cu diverse persoane.

Cu ocazia percheziției efectuate la domiciliul bărbatului, în municipiul Sibiu, în cursul zilei de ieri, au fost ridicate mai multe mijloace de probă care urmează a fi analizate de către anchetatori.

În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate la nivelul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Reținut și cercetat penal pentru furt calificat

La data de 24 aprilie a.c., polițiștii Secției de Poliției Rurală Șelimbăr au reținut un tânăr în vârstă de 17 ani, din Șura Mare, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În fapt, tânărul este bănuit că, în cursul zilei de 20 aprilie a.c., ar fi pătruns într-un imobil de pe raza localității Hamba, de unde ar fi sustras suma de 1.000 de euro și 1.200 de lei.

Față de persoana în cauză s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentată unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate la nivelul Secției de Poliției Rurală Șelimbăr, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.