SIBIU – Acţiuni ale IJP

0
142

Reținut și cercetat penal după ce ar fi revenit în locuința din care fusese evacuat cu o zi în urmă

La data de 21 noiembrie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au reținut un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Rășinari, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcare a măsurilor dispuse printr-un ordin de protecție provizoriu.

În fapt, la data de 21 noiembrie a.c., bărbatul ar fi revenit la domiciliu după ce, cu o zi înainte, după evaluarea situației de risc privind siguranța soției, împotriva sa fusese emis un ordin de protecție provizoriu, printre măsurile dispuse fiind și aceea de evacuare din locuință.

Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore. Acesta va fi prezentat instanței în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate la nivelul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Condamnați la la executarea pedepsei închisorii

La data de 21 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei închisorii, emise de Tribunalul Bistrița Năsăud pe numele a doi sibieni în vârstă de 24, respectiv 25 de ani.

Cei doi tineri au fost condamnați la executarea unei pedepse de 3 ani și 8 luni, respectiv 4 ani și 5 luni de închisoare după ce au fost găsiți vinovați de săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Cele două persoane au fost încarcerate în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.