Sibiu – Acţiuni ale IJP

Cercetat penal pentru infracțiuni la regimul rutier

La data de 26 octombrie a.c., în jurul orei 19,00, pe raza localității Rășinari, polițiștii Serviciului de Ordine Publică Sibiu – Grupa de Intervenție Canină au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Octavian Goga de către un bărbat în vârstă de 45 de ani, din județul Bihor.

Ca urmare a verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că dreptul bărbatului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat.

De asemenea, testarea alcoolscopică a celui aflat la volan a indicat o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept suspendat, respectiv conducere sub influența alcoolului.

Cercetat penal pentru furt calificat, un sibian a fost reținut

La data de 26 octombrie a.c., polițiștii Secției Nr. 1 Poliție Urbană Sibiu au reținut în bărbat în vârstă de 45 de ani, din municipiul Sibiu, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În fapt, bărbatul este bănuit că, la data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 03,00, profitând de un moment de neatenție al administratorului unei societăți comerciale cu sediul pe Calea Cisnădiei din municipiul Sibiu, ar fi sustras suma de 2.400 de lei.

Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, la data de 26 octombrie a.c., bărbatul a fost reținut 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Secției Nr. 1 Poliție Urbană Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Exit mobile version