SIBIU – Acţiuni ale IJP

Condamnat la închisoare după ce a condus repetat fără permis

La data de 16 martie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Porumbacu de Jos au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Avrig pe numele unui tânăr în vârstă de 21 de ani, din Porumbacu de Jos.

Tânărul a fost condamnat la executarea unei pedepse de 1 an și 9 luni pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.

Tamponare soluționată cu dosar penal

În seara zilei de 16 martie a.c., în jurul orei 22,45, în municipiul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare, un bărbat în vârstă de 37 de ani, din județul Vâlcea, nu s-a asigurat la schimbarea benzii de deplasare și a acroșat un autoturism condus regulamentar de către o sibiancă în vârstă de 46 de ani, pe care l-a proiectat apoi într-un stâlp.

Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au constatat că șoferul care a provocat tamponarea are dreptul de a conduce suspendat.

În cauză, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 335 aliniatul 2 din Codul Penal.

Băut la volan

La data de 17 martie a.c., în jurul orei 00,30, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe raza localității Hoghilag de către un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Păucea.

Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.

În cauză s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Exit mobile version