SIBIU – A.F.C.Hermannstadt vs Viitorul Constanța, etapa a XII-a, Play-Out, Liga I

0
67

A.F.C.Hermannstadt înfruntă pe Viitorul Constanța în etapa a XII-a din Play-Out-ul Ligii I. În acest moment, echipa antrenată de Gheorghe Hagi se situează pe prima treaptă a clasamentului, cu 42 de puncte și vine după trei victorii și două rezultate de egalitate în ultimele 5 partide. De cealaltă parte, A.F.C.Hermannstadt ocupă locul IV, cu 28 de puncte, trei victorii, un rezultat de egalitate și o înfrângere în ultimele cinci meciuri, dar cu două partide mai puțin disputate decât adversarii de mâine seară. Confruntarea este una specială pentru Ruben Albes, antrenorul principal al A.F.C. Hermannstadt, după înfrângerea înregistrată în partida tur (4-1), chiar la debutul său pe banca sibienilor.

,,Așteptarea până la meciul următor nu este neapărat cel mai dificil lucru de înfruntat. Sunt de părere că mai degrabă incertitudinea în care ne aflăm în acest moment, în sensul că nu știm dacă jucăm sau nu, spre exemplu, cum a fost  împotriva celor de la Dinamo, ne pune cu adevărat în dificultate. De aceea a fost o perioadă grea, odată cu schimbarea calendarului de meciuri. Fotbaliștii trebuie să câștige fiecare meci! Aceasta este cea mai bună motivație. Sunt fotbaliști profesioniști, se antrenează bine. Desigur că se joacă în condiții speciale, în care nu știm ce se va întâmpla de la etapă la etapă, dar vom fi angrenați și 100% motivați în abordarea meciul următor, contra celor de la Viitorul Constanța. Vorbim despre un adversar dificil, o echipă foarte importantă din fotbalul românesc. Au demonstrat că au valoare atât în anii trecuți, cât și în acest sezon. Joacă un fotbal estetic, dar și noi ne vom folosi toate calitățile pe care le avem ca să câștigăm acest meci.”, a declarat Ruben Albes, antrenorul principal al A.F.C.Hermannstadt.

Ruben Albes va avea tot lotul de jucători la dispoziție pentru meciul împotriva celor de la Viitorul. Partida va avea loc miercuri, 29.07.2020, ora 19, pe Stadionul Municipal Sibiu. Meciul se va disputa fără spectatori, în condițiile impuse de protocolul sanitar anti COVID-19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.