SIBIU – 3 PERSOANE AU FOST REȚINUTE ÎN URMA PERCHEZIȚIILOR LA PERSOANE BĂNUITE  DE EFECTUAREA DE OPERAȚIUNI CU PRODUSE SUSCEPTIBILE A AVEA EFECTE PSIHOACTIVE

0
211

La data de 16 ianuarie 2023, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sibiu, au efectuat 2 percheziții domiciliare în județul Sibiu, la persoane bănuite de efectuarea de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile a avea efecte psihoactive.

Polițiștii specializați în crimă organizată, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sibiu, au documentat activitatea infracțională a trei persoane, doi bărbați în vârstă de 27 și 32 de ani, precum și a unei femei în vârstă de 26 de ani, domiciliați în județul Sibiu, în urma probatoriului administrat fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. În cursul acestei zile, urmează a fi prezentați instanței cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Din primele cercetări a reieșit că, din anul 2021 și până în prezent, persoanele cercetate ar fi comercializat substanțe psihoactive mai multor consumatori din municipiul Sibiu și din localitățile învecinate, Cisnădie, Șelimbăr, Ocna Sibiului și Orlat. 

În cadrul perchezițiilor, polițiștii de la crimă organizată au ridicat mijloace de probă, constând în pliculețe transparente ce conțin substanțe psihoactive, porționate pentru vânzare, sume de bani, cântare electronice, telefoane mobile utilizate în activitatea infracțională.

La percheziții au participat polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu, precum și echipe de intervenție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu.

Suportul de specialitate este asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.