Sibiu – 1 Mai în siguranţă

0
115

La nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu au fost dispuse toate măsurile necesare asigurării climatului de ordine și siguranță în contextul minivacanței de 1 MAI.

În acest sfârșit de săptămână, vom acționa pe raza județului, pentru siguranța cetățenilor și pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

Pe timpul acestor zile libere ne vom afla în spațiul public, în zone aglomerate și în zona de desfășurare a evenimentelor.

Vă recomandăm să nu vă implicați în acțiuni care pot tulbura ordinea și liniștea publică, iar dacă vă aflați într-o situație dificilă sau sunteți martorii unor fapte antisociale, solicitați ajutorul jandarmilor aflați în dispozitiv.

Totodată, pentru siguranța persoanelor care se vor afla în zona montană, jandarmii vor fi prezenți în stațiunile Păltiniș și Bâlea, pe traseele turistice adiacente și în zonele de agrement, pregătiţi pentru a interveni, în caz de nevoie.

Pentru a evita producerea unor situații neplăcute, este necesar să respectați regulile de siguranță, să vă echipați corespunzător zonei montane, să nu vă aventurați pe traseele turistice după lăsarea întunericului, iar în cazul în care întâlniți animale sălbatice, nu vă apropiați de ele pentru a face fotografii sau pentru a le hrăni.

De asemenea, vă recomandăm să respectați prevederile legale în ceea ce privește activitatea de picnic.

În caz de nevoie solicitați ajutorul jandarmilor montani prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgenţă 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.