SIBIU – Ȋncep ȋnscrierile pentru tombola “Client Fidel Tursib 2022”

0
340

Tursib oferă premii şi în acest an câtorva norocoşi care au achiziţionat abonament la transportul public ȋn Sibiu, pe tot parcursul anului 2022.

Aşadar, vă invităm pe toţi cei care îndepliniţi această cerinţă,  să participaţi la tombola anuală, pentru a avea şansa de a căştiga un laptop, telefoane mobile, sau abonamente la transportul public pentru anul viitor.

Aşa cum facem deja de doi ani  ȋncoace, vă vom ruga să vă înscrieţi în concurs online. Perioada de înscrieri este între 8 – 19 decembrie 2022. În acest sens, vă punem la dispoziţie pe site-ul nostru, la adresa https://tursib.ro/tombola/inscriere formularul de înscriere, pe care vă invităm să îl completaţi. În momentul trimiterii acestuia, veţi primi automat un număr de înregistrare în concursul nostru.

Tragerea la sorţi se va face tot online, în data de 20 decembrie 2022, iar căştigătorii vor fi anunţaţi telefonic, în aceeaşi zi.

Vă invităm pe cât mai mulţi să vă înscrieţi în concursul nostru şi vă mulţumim din nou tuturor pentru că utilizaţi mijloacele noastre de transport în comun.

Succes tuturor participanţilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.