Sfatul specialiștilor în pariuri pentru a evita pierderile la limită

0
569

Pierderile la limită sunt cele mai neplăcute pentru un parior. Una este să nu îți iasă trei selecții pe un bilet cu cinci meciuri și alta e să te scoată un singur meci de pe un bilet cu zece selecții.

Cea mai veche modalitate de a evita situațiile descrise în al doilea scenariu este să joci bilete în sistem, Sportingbet fiind una dintre agențiile de pariuri online care îți dă posibilitatea să pui pariuri cu sisteme diverse, printre care și pariuri cu baze.

De exemplu, la un bilet cu 4 selecții, poți alege sistemul 3/4. Cu alte cuvinte, ai câștig dacă ies oricare trei dintre cele patru selecții. Sunt patru combinații posibile, iar miza totală a pariului este suma mizelor per combinație. Neajunsul este că, dacă ies toate cele patru selecții, câștigul este mai mic decât cel pe care l-ai fi obținut dacă ai fi pus un pariu de tip acumulator simplu.

Pentru un câștig mai mare, poți plasa un pariu cu bază. Una dintre cele patru selecții este aleasă bază, ceea ce înseamnă că este obligatoriu ca acea selecție să iasă pentru ca biletul să nu fie pierzător. Mai rămân trei selecții și poți opta pentru un sistem 2/3 (trebuie ca măcar două dintre cele trei selecții rămase să fie câștigătoare).

Folosește-te de ofertele promoționale

Sfatul specialiștilor este să nu neglijezi această măsură de siguranță, pentru că un câștig mai mic este oricând mai bun decât o miză pierdută. Există, însă, și alte modalități de a evita pierderile la limită. De pildă, unele agenții de pariuri sportive online au oferte promoționale prin care câștigi bani chiar dacă una dintre selecțiile de pe un bilet combinat simplu este necâștigătoare. Desigur, trebuie îndeplinite niște condiții de eligibilitate, cum ar fi cote minime per selecție sau numărul de meciuri pe care mizezi.

Dar „pierdere la limită” nu înseamnă numai selecție necâștigătoare. E posibil să plasezi un bilet cu o singură selecție, dar pierzi din cauza unui gol marcat în ultimele secvențe, după minutul 90. Dacă ai pariat pe „victorie CFR” în meciurile cu FCSB (2-2) și cu Universitatea Craiova (1-1), știi foarte bine la ce ne referim. Ei bine, și pentru această problemă există o rezolvare.

Cash Out total și Cash Out parțial

Dacă urmărești meciul, cel mai indicat este să închizi pariul pe Cash Out când mai sunt puține minute până la final. Câștigul va fi apropiat ca valoare de cel pe care l-ai obține dacă ai lăsa să se termine partida și nu ar apărea nicio surpriză neplăcută. Poți da Cash Out total (închizi pariul pe toată miza) sau Cash Out parțial (închizi pariul pe o parte din miză, iar pariul se ține în continuare pe restul de bani).

Ca și în cazul biletelor „stricate” de o singură selecție, casele de pariuri online au și oferte promoționale care vizează biletele transformate în necâștigătoare de goluri petrecute după finalul „timpului regulamentar” sau de o eliminare dictată în meci.

Joacă „acoperit”

O altă modalitate de a evita pierderile la limită este să joci „acoperit”, prin pariuri pe linii asiatice sau pe Draw No Bet. Revenim la exemplul cu cele două meciuri jucate de CFR Cluj în returul sezonului regular 2021-2022, cu FCSB și Universitatea Craiova. Dacă ai pariat pe „victorie CFR”, ai pierdut. În schimb, dacă mizai pe selecțiile „CFR 0 handicap asiatic” sau „CFR Cluj DNB”, miza ți se rambursa.

În fine, cea mai sigură cale de a evita pierderile la pariuri sportive este să analizezi cu mare atenție partidele pe care mizezi. De cele mai multe ori, norocul ține cu cei care se pricep.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.