Wednesday, October 20, 2021
HomeULTIMA ORASectii de votare noi la referendum.

Sectii de votare noi la referendum.

La referendumul din 29 iulie, in judetul Sibiu vor fi amplasate trei sectii noi de votare fata de cele deschise la alegerile locale. Locatiile suplimentare au fost stabilite in zonele unde exista un aflux mare de turisti, respectiv Ocna Sibiului, pe Valea Stezii si pe Valea Avrigului.

Pregatirile pentru referendum sunt in toi in judetul Sibiu. Prefectul judetului, Ovidiu Sitterli, a prezentat, pe larg, stadiul in care autotitatile au ajuns cu pregatirile
Noutatea la acest scrutin va fi reprezentata de faptul ca au fost amenajate trei sectii de votare in plus, la Rasinari, Avrig si Ocna. La Rasinari sectia va fi la Cabana Mai, la Avrig in apropierea Statiei de apa, iar la Ocna in incinta Centrului Turistic. Astfel, in judetul Sibiu vor fi amenajate pana in 29 iulie 369 de sectii de votare, fata de 366, cate au fost la alegerile locale din iunie.
Deschiderea sectiilor s-a facut la solicitarea localitatilor unde s-a aprobat deschiderea, respectiv Ocna, Rasinari si Avrig.
Pentru organizarea referendumului, in judetul Sibiu s-au cheltuit 994.000 lei, fiind tiparite 413.772 buletine de vot. Numar total de persoane cu drept de vot domiciliate in judetul Sibiu, la data de 29 iulie anul acesta, este 376.044, din care in municipiul Sibiu sunt 143 763, iar in Medias 50.564. Fata de numarul persoanelor cu drept de vot la alegerile din iunie, in judetul Sibiu sunt cu 234 mai putini la acest referendum.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

nym369405krya on La un pas de alergie
num369405tetcher on La un pas de alergie
nym369405krya on La un pas de alergie
Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa