duminică, noiembrie 28, 2021
AcasăLOCALSEBEȘ - VOM SĂRBĂTORI 1 IUNIE ON-LINE!

SEBEȘ – VOM SĂRBĂTORI 1 IUNIE ON-LINE!

spot_img

Sebeșul este pregătit și în acest an să marcheze sărbătoarea copilăriei, adaptată însă condițiilor și restricțiilor impuse de autoritățile din țara noastră. Organizatorii, Primăria Municipiului Sebeș și Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, lansează tuturor copiilor provocarea unei sărbători online, cu o tombolă și multe premii surpriză.

Astfel, copiii Sebeșului sunt invitați să transmită, la adresa de email: 1iunie2020@primariasebes.ro, desene sau scurte mesaje dedicate Zilei Internaționale a Copilului. Fiecare desen/mesaj transmis va primi un număr și va fi înscris pentru a participa la o tombolă specială, a cărei extragere va avea loc pe data de 1 iunie 2020. Tombola specială va fi transmisă live, prin intermediul rețelelor de socializare, premiile urmând a fi înmânate câștigătorilor de către organizatori.

Sperăm că acest mod inedit de a marca sărbătoarea copilăriei va trezi interesul celor mici, alături de care vom crea un eveniment demn de a fi păstrat în albumul cu cele mai frumoase amintiri.

Informații suplimentare la numărul de telefon 0372-930929 sau pe pagina de facebook a Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Sebeș și Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș.

spot_img
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

spot_img

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa