Se fac inscrieri penru Scoala de Pompieri de la Boldesti

0
499

Tinerii care nu au mai mult de 27 de ani si isi doresc sa imbratiseze meseria de pompier, se pot inscrie la scolile specifice. Dosarele de candidatura se depun pana in 23 noiembrie. Probele de admitere se vor tine in luna ianuarie a anului viitor.

Reprezentantii ISU Sibiu sunt in aceasta perioada in plina campanie de recrutare a candidatilor care isi doresc sa urmeze cariera de pompier. Pentru scoala de la Boldesti sunt disponibile 300 de locuri. Inscrierea candidatilor se poate face pana la data de 23 noiembrie. Ulterior, depunerea dosarelor se va face la sediul ISU Sibiu pana in 21 decembrie 2018. Probele eliminatorii de admitere se vor sustine in perioada 10-21 ianuarie 2019 la Scoala de Subofiteri de Pompieri Boldesti din judetul Prahova. Proba de evaluare a performantelor fizice consta din parcurgerea unui traseu practic aplicativ prevazut cu 11 obstacole.

De mentionat este faptul ca s-a eliminat criteriul de admitere in functie de inaltime insa a fost pastrat cel de varsta. Pot aplica doar tinerii care nu au implinit inca varsta de 27 de ani care nu au avut pe perioada liceului medii mai mici de 9.00 la purtare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.