Se fac angajari!!!

0
487

Agentii economici din judetul nostru fac angajari pe banda rulanta. Pentru saptamana aceasta sunt disponibile aproximativ 1500 de posturi vacante.In Sibiu numai cine nu vrea sa munceasca nu isi gaseste jobul potrivit. La mare cautare in momentul de fata sunt agentii se securitate, agentii de vanzari, agentii de transporturi, alpinistii utilitari, ambalatorii manuali, consultantii de furnizori si chiar asistentii manageri. Cei fara prea multa scoala dar cu multa indemanare si drag de munca se pot angajaa ca bucatari, casieri, cameriste, confectioneri articole din textile sau economisti in economie generala daca au ceva cunostinte de matematica si contabilitate.

Tot in Sibiu se cauta si economisti specializati pe gestiune economica, electricieni, controlori de calitate, excavatoristi, femei de serviciu, frezori universali, functionari administrativi, graficieni, incarcatori-descarcatori, infirmiere, ingineri specializati pe cai ferate drumuri si poduri, constructii civile, agricultura, sisteme software, telecomunicatii, mecanica, pielarie sau  productie. Agentii economici din judet mai cauta ingrijitori de cladiri si spatii verzi, instalatori, lucratori comerciali, lacatusi mecanici, macaragii, magazineri, manageri, maisti, marochineri, mecanici auto, medici veterinari, montatori subansamble si muncitori necalificati.

Tot pentru cei aflati in cautarea unui loc de munca se pun la bataie posturi de operatori confectioneri imbracaminte, operatori introducere, validare si prelucrare date, operatori masini-unelte, operatori montaj linii automate, pavatori, paznici, distribuitori materiale si scule, programatori fabricatie, proiectanti, programatori de productie, receptioneri de hotel, regolori masini-unelte, reprezentanti comerciali, sefi de coloana auto, soferi, sefi de schimb, sefi de santier, specialisti in imbunatatirea proceselor, specialisti in marketing, stivuitoristi strungari, sudori, tamplari, tehnicieni de calitate, tehnicieni veterinari, operatori pe roboti industriali, vanzatori, vopsitori, zidari si zugravi. Reprezentantii Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca spun ca numarul de angajatori dornici sa recruteze forta de munca va ramane ridicat cel putin pana la finele lunii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.