Wednesday, October 20, 2021
HomeLOCALSe cauta sibieni dornici sa munceasca!

Se cauta sibieni dornici sa munceasca!

Se fac angajari la Sibiu. Sunt puse la bataie peste 1200 de posturi vacante. Majoritatea pot fi ocupate de catre cei care au macar studii medii.

In aceasta perioada prin Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca sunt disponibile peste 1200 de oferte de angajarea. Dintre acestea doar 59 de posturi necesita studii superioare. Restul pot fi accesate fara probleme de catre cei cu studii primare sau medii. Majoritatea  locurilor de munca vacante provin de la agenti economici ce isi desfasoara activitatea in zonele industriale ale judetului.

Printre cei cu studii superioare angajatorii cauta ecologi, ingineri, manageri, stomatologi, proiectanti sau analisti de calitate.

Pentru cei cu studii medii sunt disponibile zeci de posturi de agenti de securitate, asfaltatori, asistenti medicali, cartonagisti, brutari, bucatari, barmani, casieri, conferctioneri de articole din textile constructori de structuri metalice, dulgheri, electricieni, controlori de calitate, facturisti, fierari, excavatoristi, frezori, incarcator-descarcatori sau lacatusi mecanici. Mai sunt disponibile posturi pentru ingrijitori de copii, instalatori, lucratori comerciali, instructori auto, lucratori in bucatarie, mecanici, muncitori necalificati, manipulanti de marfuri si montatori. La mare cautare sunt si operatorii pe diverse domernii. Si institutiile bancare cauta personal pentru ghisee. Se mai cauta pavatori, ospatari, patiseri, sefi de proiect sau de schimb, paznici si portari, soferi de masini de mare tonaj, sudori, tamplari, vopsitori industriali, zidari, zugravi, tesatori sau vanzatori.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

nym369405krya on La un pas de alergie
num369405tetcher on La un pas de alergie
nym369405krya on La un pas de alergie
Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa