Sala Mare a Centrului Cultural ‘’Ion Besoiu’’ se redeschide pentru publicul din Sibiu

0
175

Miercuri, 16 septembrie, teatrul, filmul si spectacolulrevin la Sibiu prin redeschidera Salii Mari a Centrului Cultural ‘’Ion Besoiu’’.

Dupa inaugurarea in luna august aTerasei cu flori, in cadrul conceptului ‘’cinema boutique’’, unic in Sibiu, Sala Mare a CentruluiCentrului Cultural ‘’Ion Besoiu’’ ne invita sa ne bucuram de spectacole de calitate, in conditii de deplina siguranta.

Cele mai noi productii de teatru, baletsi cinema, lansari in premiera si fascinanta lume a filmului 3D va asteapta din nou intr-o sala de spectacol cu tehnica de proiectie si sonorizare de ultima generatie.

Sarbatorim redeschiderea Salii Mari a Centrului Cultural ‘’Ion Besoiu’’ cu o avanpremiera cinematografica de exceptie.

In cel mai asteptat film al anului, regizorul Christopher Nolan revine pe marele ecran cu super productiaTenet. ( https://bit.ly/3364UlB )

Sala Mare a Centrul Cultural ‘’Ion Besoiu’’,cea mai mare si moderna sala de spectacole din Sibiu va pune la dispozitie 250 de locuri,pentru a vabucura de spectacole inconditii de deplina siguranta.

Prin redeschidereaSalii Mari si impreuna cu spatial deosebit alTerasei cu flori, Centrul Cultural ‘’Ion Besoiu’’ redevine cea mai mare si importanta destinatie culturala din Sibiu,locul unde alaturi de cei dragi poti petrece o seara linistita, te poti bucura de filme de exceptie, sau vedea specatacole de teatru, balet si muzica simfonica.

Biletelela cinema se pot achizitiona online, pe platforma Eventbook.rosau la Casa de bilete a Centrului.

Despre Centrul Cultural “Ion Besoiu”

Centrul Cultural ”Ion Besoiu”este cel mai mare spatiu de evenimente din Sibiu si gazduieste o gamă completă de activități artistice si evenimente de afaceri, fiind singurul spațiu de spectacole din Sibiu modernizat la cele ma iînalte standard tehnice și de confort pentru participantii la aceste evenimente.

Pentru maimult einformatii: centrulionbesoiu.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.