S-au impartit banii pentru agenda culturala si sportiva. Cine ia mai mult!

0
210

S-au votat listele de finantare pentru Agenda Culturala si Agenda Sportiva. Cei mai multi bani merg catre clubul sibian de baschet si catre organizatorii Art Mania respectiv Media Music Awards. Cea mai mare suma alocata a fost de 450 de mii de lei.

Pe agenda culturala au prins finantare in acest an 96 de evenimente. Cei mai multi bani, cate 350 de mii de lei, merg catre Media Music si ArtMania. Printre evenimentele care au primit in acest an finantare consistenta se numara Clasics for pleasure, o editie speciala asa cum anunta organizatorii, editie pentru care municipalitatea a acordat 220 de mii de lei. Aceeasi suma suma a primit-o si cea de-a 46-a editie a Sibiu Jazz Festival. Cate 200 de mii de lei au primit Festivalul International de Film Transilvania si Studioul Astra Film pentru un proiect intitulat “Sibiu 825”. Festivalul de moda a primit 150 de mii si Festivalul International de Fotografie, in timp ce Festivalul Ioan Macrea a primit 140 de mii de lei. Festivalul Klara Haskil a obtinut o finantare de 120 de mii de lei. alte 5 evenimente au primit cate 100 de mii de lei iar de aici sumele au inceput sa scada. Cea mai mica finantare acordata pe agenda culturala a fost de 10 mii de lei.

In ceea ce priveste agenda sportiva, cea mai mare suma merge catre echipa de baschet a Sibiului. Vorbim aici despre 450 de mii de lei. Raliul Sibiului a primit cu 100 de mii mai mai putin, tot atat a primit si Turul Ciclist iar echipa de fotbal a primit 300 de mii de lei. Cea mai mica finantare de pe agenda sportiva a fost de 5 mii de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.