Rezultatele la olimpiada națională de matematică sunt îmbucurătoare.

0
56

Din 7 elevi participanți la etapa națională 2024, clasele VII-XII, 3 elevi se întorc acasă cu medalii de bronz. Este vorba despre eleva Lăzăroaie Carla, clasa a VII-a de la Colegiul Național Gheorghe Lazăr Sibiu – prof. Mărginean Anuța-Steliana (olimpiadă susținută la Huși) și elevii Bischin Ioan-Daniel, clasa a XI-a de la Colegiul Național Gheorghe Lazăr Sibiu – prof. Dorca Doriana-Georgeta, prof. Stroe Monica, prof. Rebegel Maria-Cătălina, respectiv elevul Oancea Tudor-Alexandru, clasa a XII-a de la Colegiul Național Samuel von Brukenthal Sibiu –  prof. Rebegel Maria-Cătălina (olimpiadă susținută la Târgu Mureș).

„Felicit deopotrivă elevii calificați la națională, indiferent de rezultatul lor, și pe profesorii care i-au pregătit, atât la clasă cât și în cadrul activităților organizate de Centrul Județean de Excelență Sibiu, și nu în ultimul rând pe părinții care îi susțin. Sunt mândră de cei 3 elevi care aduc bronzul la Sibiu.” Transmite inspectorul școlar pentru matematică, prof. Monica Stroe.

De asemenea, la Olimpiada Națională de Lingvistică „Solomon Marcus”, desfășurată la Ploiești, în perioada 05-07.04.2024, elevul Giurca Tudor din clasa a VII-a a Colegiului Național „Gheorghe Lazăr” Sibiu, a obținut Mențiune, primul premiu obținut de un elev din județul Sibiu la această olimpiadă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.