Reținută după ce ar fi sustras bunuri și bani

0
74

La data de 21 noiembrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut o sibiancă în vârstă de 45 de ani, cercetată penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, respectiv furt.

În fapt, femeia este bănuită că, la data de 12 noiembrie a.c., în jurul orei 04.00, în timp ce se afla într-un imobil din municipiul Sibiu, ar fi sustras o bijuterie din aur aparținând proprietarului imobilului, prejudiciul creat fiind de 3.500 de euro.

Totodată, la data de 15 noiembrie a.c., în jurul orei 15.00, în timp ce se afla în incinta unei societăți comerciale din municipiul Sibiu, sibianca i-ar fi sustras unei alte femei portofelul în care se aflau 2.100 de lei și carduri bancare.

În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii sibiencei pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.