Rețeta zilei – Tocăniță de pipote

0
22

1kg de pipote

2 cepe mari

 2 linguri de pastă de ardei dulce

un ardei iute curățat de nervuri și seminţe si tocat (optional)

○ cutie de roșii decojite

2 căței de usturoi

sare, piper, după gust

 o lingură de cimbru verde, tocat

o foaie de dafin

busuioc verde, tocat

Pipotele se fierb acoperite d apă, până intră furculița cu ușurință in ele, aproximativ ○ oră. Într-o tigaie se călesc ceapa, tăiată solzișori, ardeiul iute mărunțit, pasta de ardei si se adaugä condimentele, apoi pipotele, zeama in care au fiert, cất sả acopere totul, apoi roșiile decojite, si se fierb impreuna, până când se leagă sosul. Se închide focul și, la sfarsit, se adaugă usturoiul sise presară cu busuioc verde, tocat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.