Rețeta Zilei – Ruladă de cotlet cu pastă de mici

0
13

Ingrediente:

cotlet desosat,

pasta de mici,

vin alb sec,

usturoi,

piper

Mod de preparare:

Se taie din cotlet suvite de 4-5 mm grosime si lungi de 15-20 cm, care sa aibe si putina

grasime, foarte subtirecel mult 2 mm. Se pune la bait facut din vin alb sec 150 ml, 5-6 catei de

usturoi pisati, piper boabe, cimbru, si se da la rece circa o jumatate de ora. Se scoate de la bait

si se pune pe fata fara gresime pasta de mici facutsa sul cat s-o cuprinda cotletul pe care in

coasem cu grija sa nu piarda suc la fript.

Se pune pe gratar cu jar nu prea iute si se intoarce mereu, cu pas mic mereu in aceiasi

directie,fara ca grasimea sa se arda prea tare. Se frige circa 25-30 minute ca sa fie patrunsa si

pasta.

Se poate face si in folie de aluminiu numai ca de frige 45-50 min la foc mai iute. Cand se

merge la iarba verde operatiunea se face de acasa si fiecare rulou se unge cu ulei si cu

mujdei.Se taie in rondele gorase de circa 1-1,5 cm grosime dupa care se scoate ata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.