Ingrediente: carne de porc, doua cani de apa, sare, mirodenii – piper macinat, usturoi, boia de ardei dulce, foaie de dafin
Mod de preparare:
Se face un amestec din mirodenii, 2 cani de apa rece, sare, usturoiul se piseaza si se amesteca toate. Burta se cresteaza un pic se sareaza si se asaza intr-o oala, se toarna amestecul de mirodenii peste carne si se lasa la macerat 3-4 zile la rece. Dupa ce s-a macerat carnea si a prins gust de mirodenii se ruleaza carnea si se leaga cu sfoara. Peste zeama care a ramas cu mirodenii se asaza rulada de carne si se mai adauga apa. Se fierbe si se lasa la racit in oala. Se scoate si se da prin boiaua de ardei dulce. Se taie felii si se serverste cu mustar.
Hmmm iis nyone ellse experienciing problems with thhe pictures
on thiss blog loading? I’m tryying to figre outt iif itss a problem
on myy ennd orr iif it’s thhe blog. Any feeeback
wouuld be greaqtly appreciated.
I pay a quick viosit evesryday a feew websites
aand wbsites tto read artiles or reviews, however tuis website givees fature basedd posts.