Rețeta zilei – Păstrăv curcubeu la cuptor

0
10

Un păstrăv curcubeu de circa un kg, sare, piper, 4 fire de rozmarin, 3-4 fire de cimbru verde, 2 căţei de usturoi, jumătate de lămâie feliată.

Se crestează peștele pe ambele părți și se freacă bine cu sare și piper, atât la exterior, cât și la interior. Se curăță crenguțele de rozmarin de tulpinile tari și se împănează peștele, în crestături, cu felii de usturoi și rozmarin. Interiorul se umple cu felii de lămâie, usturoi și crenguțe de cimbru. Se așază peștele într-o tavă tapetată cu hârtie de copt sau folie de aluminiu și se coace la 200°C timp de 20 de minute, până este pătruns. Se servește alături de orez fiert simplu sau cu legume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.