Rețeta zilei – Mâncare de ficăței cu fasole

0
13

1kg de ficăței de pui

100 ml de vin alb

3 conserve de fasole

 ○ ceapä tocată

 3 căţei de usturoi, zdrobiţi

 ○ conservă de roșii decojite, mărunţite

○ foaie de dafin

un ardei iute, roșu

sare, piper, după gust

 pätrunjel verde, tocat

Se călesc ceapa, usturoiul și ardeiul iute, apoi se adaugă ficăţeii și se prăjesc impreună, timp de zece minute. Se adaugă vinul, se lasă să se evapore alcoolul conținut. apoi se adaugă fasolea scursă și limpezită, roșile decojite, foaia de dafin și se lasă să fiarbă la foc mic, timp de alte zece minute. La sfårşit, se asezonează cu sare si piper. Se servește mâncarea presărată cu pătrunjel verde tocat, alături de murături sau salată de varză murată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.