bucăți de peste (crap, somn, şalău, somon, pangasius)
o lingurä de ghimbir ras
2 cepe mari
3 cătei de usturoi
400 g de roșii pasate
un ardei iute
○ cutie de lapte de cocos
○ lingură de amestec de condimente pentru curry (coriandru, boia afumată, turmeric, chimion)
zeamā de lămåie
verdeațä tocatä
2 linguri de ulei
sare, piper
Se incinge ulei într-o cratiţă şi se prăjesc condimentele usturoiul pisat și ghimbirul ras. Când și-au eliberat aromele, se adaugă ceapa tocată, apoi se pun ardeiul iute, tocat märunt, roșile pasate și laptele de cocos. Se amestecă și se lasă la fiert. După primele clocote, se adaugà bucățile de pește. Se acoperă cratița și se lasă la fiert, la foc mic, in jur de 30 de minute. La final, se stoarce zeamă de lămâie și se presarä verdeaţă.