Rețeta zilei

0
17

Sarmale cu păsat

Ingrediente

  • 1 varză murată
  • 200 g păsat
  • 250 ml supă de legume
  • 250 g ciuperci
  • 1 morcov mic
  • 1 pahar bulion
  • sare
  • piper

Mod De Preparare

  1. Păsatul se fierbe circa 5 minute în supa de legume.
  2. Frunzele de varză se lasă la desărat în apă rece.
  3. Ciupercile se taie mărunt. Morcovul dă pe răzătoare.
  4. Ciupercile și morcovul se călesc în puțin ulei. Se adaugă păsatul, se amestecă și se oprește focul. Se condimentează cu sare și piper.
  5. Se îndepărtează cotoarele de varză și se dau deoparte.
  6. Foile se varză se umplu cu umplutura de păsat.
  7. Cotoarele de varză se toacă mărunt.
  8. Într-o tavă pentru cuptor se așază un strat din cotoare de varză tocate.
  9. Sarmalele cu păsat se așază una peste alta.
  10. Toate sarmalele se acoperă cu încă un strat de cotoare de varză tocate.
  11. Se adaugă paharul de bulion peste sarmale. Se completează cu apă.
  12. Se preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius (treapta 3 la cuptoarele pe gaz).

Aceste sarmale cu păsat se gătesc circa o oră (timpul poate varia, în funcție de cuptor)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.