Rețeta de azi

1
25

Cordon bleu din carne de porc

Ingrediente:

4 bucati snitel de porc
4 felii mari de sunca
4 cuburi de cascaval – groase cat un deget
3 oua
100 g faina
250 g pesmet
1 lingurita boia de ardei dulce
sare
piper
ulei pentru prajit

Batem snitelul apoi il condimentam cu sare si piper. Aranjam feliile de sunca si cate o bucata de cascaval pe fiecare bucata de carne.Rulam bucatile de carne, le trecem prin faina, ouale batute apoi prin pesmet amestecat cu o lingura boia dulce de ardei.Punem uleiul la incins intr-o tigaie mai adanca.Cand incepe sa sfaraie punem bucatile de cordon bleu la prajit, avand grija sa le rumenim uniform.

1 COMENTARIU

  1. Have you ever thought about writing an e-book or guest authoring on other websites? I have a blog based on the same information you discuss and would love to have you share some stories/information. I know my subscribers would value your work. If you are even remotely interested, feel free to send me an e-mail.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.