Rețeta de azi – Mâncare picantă cu pui și cartofi

0
20

6 pulpe superioare de pui mari

○ conservă de roșii decojite, mărunţite

un kg de cartofi

un ardei capia, tocat

un ardei iute roșu

○ linguriţă de busuioc

 ○ linguriţă de cimbru

○ ceapă tocată

 4 căţei de usturoi, zdrobiți

 un litru supă de pui sau apā

○ linguriţă de boia dulce

sare, piper, după gust

Se curăță ardeiul iute de nervuri și seminţe, apoi se toacă fin. Cartofii spālaţi se taie cuburi. Se sărează și piperează pulpele, apoi se rumenesc pe ambele părţi și se dau deoparte. Se călesc in uleiul de la carne ceapa tocată, ardeiul iute, tocat, și arde- iul capia, tăiat cubuleţe. Când ceapa devine sticloasă, se pun cartofi, boiaua și se călesc toate încă 2 minute, apoi se aşază pulpele deasu- pra, se toarnă supa, roșile, busuiocul si cimbrul și se fierbe la foc mai mic, fără capac, până când cartofii și carnea sunt pătrunse. La sfârșit, se adaugă usturoiul zdrobit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.