6 pulpe superioare de pui mari
○ conservă de roșii decojite, mărunţite
un kg de cartofi
un ardei capia, tocat
un ardei iute roșu
○ linguriţă de busuioc
○ linguriţă de cimbru
○ ceapă tocată
4 căţei de usturoi, zdrobiți
un litru supă de pui sau apā
○ linguriţă de boia dulce
sare, piper, după gust
Se curăță ardeiul iute de nervuri și seminţe, apoi se toacă fin. Cartofii spālaţi se taie cuburi. Se sărează și piperează pulpele, apoi se rumenesc pe ambele părţi și se dau deoparte. Se călesc in uleiul de la carne ceapa tocată, ardeiul iute, tocat, și arde- iul capia, tăiat cubuleţe. Când ceapa devine sticloasă, se pun cartofi, boiaua și se călesc toate încă 2 minute, apoi se aşază pulpele deasu- pra, se toarnă supa, roșile, busuiocul si cimbrul și se fierbe la foc mai mic, fără capac, până când cartofii și carnea sunt pătrunse. La sfârșit, se adaugă usturoiul zdrobit.