Rețeta de azi – Gratin de vită cu fenicul

0
27
  • 700 g de carne tocatā de vită
  • 2 bulbi de fenicul
  • 2 ouă
  • 2 cepe
  • O linguriţa de cimbru
  • un praf de ardei iute
  • 2 linguri de ulei
  • sare, piper

Feniculul si ceapa se curăţă, se spală și se toacă mărunt. Apoi se călesc într-o tigaie de tip wok, până când işi eliberează aromele. Se adaugă carnea tocată de vită, cimbrul, ardeiul iute, sare și piper, după gust. Se mai lasă la prăjit 15 minute, la foc potrivit. Apoi se oprește focul și se lasă la răcit. Când tocătura este răcită, se adaugă ouăle bătute și se amestecă bine. Compoziția astfel obținută se pune într-o tavă, unsă în prealabil, se dă la cuptor in jur de 30 de minute, până se rumeneste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.