Rețeta de azi – Fileuri de cod cu mascarpone, lămâie și usturoi

1
21
  • 4 fileuri de cod
  • 2 lãmâi
  • 4-5 căţei de usturoi
  • 200 g de mascarpone
  • ○ legātură de pătrunjel
  • un cubulet de unt
  • sare, piper

Fileurile de cod se prăjesc in unt, câte 2-3 minute pe fiecare parte. Se pun într-o tavă, pe hârtie de copt, se asezonează cu sare și piper. Separat, intr-un castron, se amestecă brânza mascarpone cu usturoi pisat, zeamă de lãmâie, sare și piper.Crema astfel obținută se pune peste fileurile de cod. Se presară pătrunjel proaspăt tocat, se rade coajă de lămâie, apoi fileurile se dau la cuptor, pentru aproximativ 20 de minute. Se servesc fierbinţi, cu orez sau cartofi natur.

1 COMENTARIU

  1. Very nice post. I just stumbled upon your weblog and wished to say that I have truly enjoyed surfing around your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your rss feed and I hope you write again soon!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.