Rețeta de azi – Deliciu de ciocolata cu blat de nuci

0
17

Ingrediente:

Blat:

  • 250 g nuci macinate,
  • 200 g zahar,
  • 100 ml apa,
  • 7 oua,
  • 3 linguri cacao,
  • vanilie;

Crema:

  • 4 oua,
  • 4 linguri zahar,
  • ceasca lapte,
  • 12 linguri cacao,
  • 1 pachet unt,
  • 2 tablete ciocolata

Mod de preparare:

Blatul: se pun intr-o cratita cantitatile indicate de nuci, zahar si apa si se amesteca toate pe foc

pana se topeste zaharul. Se lasa sa se raceasca, dupa care se adauga 7 galbenusuri si 3 linguri

cacao, plus arome. Se incorporeaza apoi albusurile batute spuma tare, amestecand usor de jos

in sus. Se toarna compozitia de blat intr-o forma rotunda tapetata cu hartie pentru copt si se

baga la cuptor, la foc mic, pentru o ora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.