- cană de zahăr brun
- cană de apā
- linguriţă de ghimbir ras
- un praf de nucșoară
- 4 portocale
- 200 g de ciocolată neagră
Portocalele se spală bine, se șterg cu un prosop de bucătărie si se decojesc. Coaja se taie in bastonașe de dimensiunea dorită. Zahărul, apa, ghimbirul şi nuc soara se pun intr-o cratiță, la fiert. După câteva clocote, când se formează un sirop, se adaugă cojile de portocale. Se lasă la fiert, la foc potrivit, in jur de 15 minute. Apoi se scot, cu o spumieră, și se întind intr-o tavă, pe hârtie de copt, bucată cu bucată. Se lasă la uscat de pe o zi pe alta. Se topește ciocolata, în baie de abur, si fiecare bastonaş de por tocală se inmoaie, pe jumātate, in sosul format. Se lasă la uscat, pe hârtie de copt, până se întărește ciocolata
Great work! This is the type of info that should be shared around the net. Shame on the search engines for not positioning this post higher! Come on over and visit my site . Thanks =)