2 foi aluat foitaj
350 gr de ricotta
400 gr de spanac
2 ouă
ceapă
2 linguri de ulei de măsline
sare si piper
nucșoarā rasā
Se căleste in putin ulei de masline ceapa, dupa care se adauga spanacul și se lasă pe foc 5 minute. După ce se răcește un pic se adaugă brânza ricotta și ouăle. Se condimentează după gust cu sare, piper și nucșoară și se omogenizează bine. Aluatul se împarte in două părți egale. Se întind două cercuri de cca 30 cm diametru. Primul aluat se aşază pe o tavă cu hârtie de copt. Se așază în cerc din umplutură la 2-3 cm de margini. Se oprește o pa te care se așază in centru. Deasupra se pune cea de-a doua foaie, se lipește prin apăsare pe porțiunile unde nu este umplutură. Se pune un bol mic in centru, după care vom tăia cu un cuţit ascuţit felii, formând astfel razele, pe care apoi le răsucim, obţinând la final o formă de floare. Se dă la cuptor circa 40-50 de minute.
I likewise think thence, perfectly pent post! .