Rețeta de astăzi – Tartă cu ciuperci

0
23

Ingrediente:

  • 2 gogosari,
  • 1 ceapa,
  • 200 g ciuperci,
  • 3 oua,
  • 200 g smantana si o mana branza;
  • pt aluat: 200 g margarina,
  • 450 g faina,
  • 4 linguri apa,
  • sare

Mod de preparare:

Se pregateste un aluat din ingredientele respective. Se intinde aluatul intr-o tava de tarta si se

tine la frigider circa 30 minute. Intre timp se taie fasii gogosarii, ceapa, cupercile, care se

calesc putin cu sare si piper. Separat se amesteca ouale, smantana si branza rasa. Peste aluatul

din tava se pun legumele, iar peste ele se toarna amestecul de oua. Se coace la foc potrivit cam 30 minute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.