Rețeta de astăzi – Supă de roșii cu usturoi

0
20

Ingrediente:

  • 1 kg si jumatate de rosii,
  • ceapa,
  • un morcov,
  • un patrunjel,
  • 3 catei de usturoi,
  • lingura de unt
  • sau de ulei,
  • 200 g orez,
  • lingurita de zahar,
  • sare,
  • 2 l zeama de carne.

Mod de preparare:

Se ingalbeneste in putin unt o ceapa taiata marunt. Se spala rosii bine coapte, se rup in bucati

si se pun impreuna cu ceapa intr-o oala acoperita la foc mic.

Cind s-au muiat, se adauga un morcov mic si o bucata de patrunjel, orezul ales si spalat,

zeama de carne, sarea, zaharul si usturoiul. Se lasa sa fiarba acoperit trei sferturi de ora, pina ce orezul se face ca o crema. Se trece totul prin sita si se lasa sa mai dea citeva clocote, amestecind ca sa nu se prinda

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.