500gr de macaroane
1kg de brånză de vaci
200 g de zahăr
3 ouä
250 g de småntânä
○ cană de lapte
coajă rasă de lămâie
100 g de stafide
3 plicuri de zahăr vanilat
25g de unt
Macaroanele se fierb in apă cu sare, se clătesc sub jet de apă rece și se lasă la scurs. Într-un castron mare se amestecă bine brânza de vaci, cu zahăr, ouă, smântână, stafide şi zahăr vanilat. Când se obtine ○ cremă omogenă, se adaugă macaroanele și laptele. Se amestecă din nou, până când toate macaroanele sunt bine învelite în crema de brânză. Compoziția astfel obţinută se toarnă într-o tavă unsă cu puţin unt și se dă la cuptor, pentru aproximativ 40 de minute, până când se rumenește.
You made a few fine points there. I did a search on the topic and found nearly all persons will agree with your blog.
I have been absent for some time, but now I remember why I used to love this site. Thanks , I’ll try and check back more often. How frequently you update your web site?
Hiya very cool blog!! Man .. Beautiful .. Wonderful .. I will bookmark your site and take the feeds also…I’m glad to seek out numerous helpful information right here within the post, we want develop more techniques in this regard, thank you for sharing. . . . . .
Yay google is my queen assisted me to find this outstanding web site! .