Rețeta de astăzi – Prăjitura bunicii

4
20

500gr de macaroane

1kg de brånză de vaci

 200 g de zahăr

3 ouä

250 g de småntânä

 ○ cană de lapte

coajă rasă de lămâie

 100 g de stafide

3 plicuri de zahăr vanilat

 25g de unt

Macaroanele se fierb in apă cu sare, se clătesc sub jet de apă rece și se lasă la scurs. Într-un castron mare se amestecă bine brânza de vaci, cu zahăr, ouă, smântână, stafide şi zahăr vanilat. Când se obtine ○ cremă omogenă, se adaugă macaroanele și laptele. Se amestecă din nou, până când toate macaroanele sunt bine învelite în crema de brânză. Compoziția astfel obţinută se toarnă într-o tavă unsă cu puţin unt și se dă la cuptor, pentru aproximativ 40 de minute, până când se rumenește.

4 COMENTARII

  1. Hiya very cool blog!! Man .. Beautiful .. Wonderful .. I will bookmark your site and take the feeds also…I’m glad to seek out numerous helpful information right here within the post, we want develop more techniques in this regard, thank you for sharing. . . . . .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.