4 fileuri de pește
○ lingura de suc de lămâie
sare, după gust
○ lingură de ulei de măsline
lingurã de unt
2 linguri de miere
2 căței de usturoi
4 fire de rozmarin
Se prepară ○ marinată din miere, sos de soia și usturoi pisat. Se sterg fileurile de pește si se condimentează cu suc de lămâie și sare. Se incing îintr-o tigaie uleiul de măsline și untul. Se aşază peștele cu pielea în jos și se prăjeşte pe o parte, la foc iute. Se întoarce pe cealaltă parte, iar partea prăjită se unge cu marinata. Se aşază alături fire de rozmarin. Se lasă să se pătrundă la foc mijlociu şi partea cealaltă, timp de 4-5 minute. Se servește alături de cartofi natur cu lămâie.
Heya i am for the first time here. I found this board and I find It truly useful & it helped me out a lot. I hope to give something back and help others like you helped me.
This is the right blog for anyone who wants to find out about this topic. You realize so much its almost hard to argue with you (not that I actually would want…HaHa). You definitely put a new spin on a topic thats been written about for years. Great stuff, just great!
You must participate in a contest for probably the greatest blogs on the web. I will recommend this web site!
Youre so cool! I dont suppose Ive learn anything like this before. So good to find anyone with some unique ideas on this subject. realy thank you for starting this up. this web site is something that’s wanted on the web, someone with a bit originality. useful job for bringing something new to the web!