Rețeta de astăzi – Paste quattro formaggi

0
13
  • un pachet (500 g) de spaghete
  • 150 g de brânză telemea uscată
  • 150 g de brânză de burduf
  • 150 g de brânză dulce de vaci
  • 100 g de brânză Fromage Bleu
  • 4 linguri de smântână light
  • ierburi de Provence
  • busuioc
  • sare, piper

Se pun la fiert pastele. Se scurg şi se lasă intr-o oală. În acelasi timp se rade brânza uscată şi se sfârâmă cea de burduf şi brânza Bleu, se amestecă ușor cu brânza de vaci și se adaugă ierburile si bu- suiocul.  După ce s-au omogenizat,se adaugă 2 linguri de smântână și se amestecă din nou. Pastele se amestecă cu un ou bătut și cu celelalte 2 linguri de smântână. La final se amestecă cele două părţi, foarte uşor. Se adaugă puțin piper şi se servesc fierbinti, cu vin alb sec uşor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.